Можем ли да разчитаме на сървър, ако е втора ръка?

Можем ли да разчитаме на сървър, ако е втора ръка?

Много често компаниите искат да обновят техническото си оборудване, но това обикновено ощетява самата фирма откъм бюджет. Но в един момент наистина сървърите трябва да бъдат обновени и заменени и да бъдат инсталирани нови сървъри, за да може организацията да продължи да прилага нови технологични инициативи. Ако бюджетът се свива, но искате да направите всичко това, PCLife.bg е вашето решение.

Сървъри втора ръка могат да Ви осигурят чудесен начин да поддържате цикъла на надграждане на място с по-ниска цена, отколкото да купувате нови сървъри. Често се продават на много по-изгодна цена от ново оборудване и обикновено носят същите гаранции като чисто ново оборудване и понякога могат да бъдат на разположение по-бързо, тъй като не е нужно да бъдат построени.

Онлайн магазин PCLife.bg предлага сървъри втора ръка на едни от най-популярните и утвърдените производители HP и Dell. Разбира се, когато става въпрос за втора употреба обикновено възникват много въпроси око това може ли да се разчита на техника втора употреба. Но PCLife.bg доказва, че не бива да има никакви съмнения относно качество и работа на сървърите.

Основната грижа по отношение на ремонтираната техника е гаранционното обслужване и стабилността. Dell например обновява оборудването със същата гаранция, с която и новото оборудване. Освен това можете да изберете да удължите гаранцията за допълнително заплащане. Що се отнася до стабилността, сървърите втора ръка са с приблизително същата стабилност и издръжливост както новите.

Да съответства на вашите технически нужди е най-важното нещо при закупуването на сървъри. Доставчикът на сървър трябва да ви насочи към ИТ хардуера, който поддържа правилните платформи за виртуализация за предоставяните от вас услуги. Те не само ви спестяват пари, но сървърите оставят и повече място за персонализиране. Също така те имат части, които обикновено се сглобяват отделно и това улеснява процедурата те да се заменят при повреда, без да заменят целия сървър. Това отново би било в плюс за вашия бюджет. Също така е по-лесно да получите персонализирани сървъри, които да отговарят на специфичните нужди и натоварванията на работното място.

Надеждността е другото важно нещо, от което се нуждаете, за да сте сигурни, че сървърите втора ръка са от високо качества и PCLife.bg ви я предоставя. Можете да имате доверие в сървърите втора употреба особено когато те са снабдени с разширена гаранция и са внимателно тествани, за да бъдат напълно функционални. Сървърите втора ръка, предлагани в PCLife.bg, са тествани от нашите техници предварително, което от своя страна гарантира тяхната безотказна работа. Най-добрите гаранции ще посочат, че всеки предварително използван компонент на вашия сървър е тестван поотделно, а също и че целият сървър е тестван.

Всички тези причини в комбинация отговарят на всички въпроси свързани с това дали може да се разчита на сървъри втора ръка. Отговорът е положителен и клиентите могат да бъдат сигурни в това, че получават качествена техника на разумна цена. В допълнение Pclife.bg ви осигурява доставка още на другия ден и ви предоставя възможността да проверите това, което получавате и да се уверите, че всичко е наред и в изправност. Доверете се на PCLife.bg!

Share this post