Черен петък и най-големите намаления през годината

Черен петък и най-големите намаления през годината

Черният петък е денят на първият петък след  празника „Ден на благодарността“ в Съединените американски щати през месец  ноември и с него започват големите празнични намаления, като офертите за Черен петък са с най-големите намаления през цялата година. В началото на 21-ви век търговци от САЩ въвеждат “Черен петък” и в други страни по света и така разпространението на традицията черен петък се глобализира.

Черен петък е ден за пазаруване с големи намаление по ред причини като можете да откриете най-новите модели на смарт часовници и мобилни телефони Huawei, Xiaomi, Samsung, Apple и много други. Много голяма част от работодателите го обявяват за почивен ден като така повечето търговци предлагайки различни намаления на цените увеличават своите продажби.  С течение на времето става практика намаленията на Черния петък да продължават и през следващия уикенд.

черен петък намаления

За да се избегне насилието на Черен петък 2020 – най-доброто решение е онлайн пазаруването. Въпреки опитите за окротяване на многото желаещи купувачи, леките наранявания са доста често срещани на този ден в годината с огромни намаления на цените като има и немалко сличаи на тежки наранявания и дори умишлени такива. Повечето онлайн магазини се концентрират върху инвестициите си насочени към разпродажби и кампании около черният петък, за да регистрират по-голям брой продажби и да увеличат трафика си на клиенти по време на драстичните намаления на цените на продуктите си. Не всички онлайн платформи обаче издържат на натоваренността при трафика към намаленията на цените на черния петък и това води до ниска производителност, по-дълго време за престой на сайта и като краен резултат намаляване на приходите и разваляне на репутацията на търговеца.

През 2019-та година статистическите данни сочат, че близо 39% от цялостното пазаруване на намалените цени в Черния петък е извършено през смартфони.

Кибер понеделник – понеделникът след Черния петък

Наименованието Кибер понеделник се появява през 2005-та година и се отнася за понеделника, след Черния петък.  Когато кибер разпродажбите и намаленията на цените започнат в черния петък и продължат  през цялата седмица се ражда и термина Кибер седмица.

Намаленията на Черен петък 2020 в citytel.bg  ще бъдат едно море от реални намаления  на висококачествени смартфони и техника, както и всякакви аксесоари за тях.

Тази година офертите за Черен Петък 2020 ще достигнат невиждани размери повече от всякога в магазина на Citytel. Цените ще бъдат  намалени максимално на оригинални смартфони, смарт часовници и гривни, въздухопречиствате и всякакви аксесоари за тях като ви очакват много горещи оферти на едно място. Дойде момента да се сдобиете с мечтания смартфон, блутут колонки или електроника с грандиозна отстъпка и да се запасите с коледни подаръци за всички на извънредно ниски цени.

Share this post