Какво представляват щорите тип Ден и Нощ

Какво представляват щорите тип Ден и Нощ

В зависимост от предпочитанията на стопаните на един дом, прозорците могат да бъдат декорирани с модерни щори или с традиционните завеси. Не смеем да твърдим, че пердетата са отживелица, просто защото вярваме, че всеки един интериорен стил изисква своите строго определени елементи, и ако вашето желание е да обзаведете всекидневната си в стил барок, например, определено не е желателно да монтирате точно щори по прозорците.

За сметка на това, модерният интериор е все по-интересен и уникален с новите модели руло щори. Някои от тях са с принтове, което не само прави помещението по-просторно и нестандартно, но и допринася за стилистичните внушения, които се целият.

Гъвкаво решение с руло щорите Ден & Нощ

Ако търсите щори за прозорци, които могат да ви осигурят неприкосновеност през деня, като същевременно не скривате светлината и намаляват осветеността през нощта, разгледайте колекцията от модели щори Ден & Нощ на Камакс ООД. Те работят на много прост принцип, разполагат с допълнителен слой от хоризонтални полупрозрачни ленти, които могат да бъдат повдигнати или спуснати в зависимост от вашите нужди.
Контролерите и скобите са скрити от погледа, което ги прави още по-естетически приятни и предпочитани за всеки дом и от всеки стопанин, който цени практичността.

Щорите Ден & Нощ са подходящи за всяко помещение, независимо дали искате да покриете врата към двора или да украсите прозореца на всекидневната. Вариантите с по-плътен материал успешно блокират външната светлина и са идеални за спалня.

Стандартните руло щори – уют и елегантна визия в едно

Все пак, при обзавеждане и избор на щори, стопаните на дома или интериорните дизайнери се стремят да изградят визия, отразяваща индивидуалността на конкретното жилище, неговите особености и уникални детайли, които не само правят впечатление на посетителите, но и със сигурност се запомнят.

Ако се колебаете и искате да имате както пердета, така и щори у дома, добре е да се насочите към деликатните и функционални руло щори, които могат да се съчетаят добре с пердета. По този начин вие не нарушавате вашите виждания за уют и едновременно с това си осигурявате така необходимото уединение.

Прието е в домашния интериор да присъстват всички елементи от обзавеждането, които допринасят за добрата и стилна декорация. В това число са и прозорците. Нещо повече, голяма част от хората, държат първо да монтират щори у дома, за да не се притесняват от слънцето и любопитните погледи и едва след това се насочват към избор на дивани, маси, легла и секции.

С руло щори можете да решите тези проблеми и да разчитате на удобни и доста практични щори, които не заемат много място и се управляват с лекота.
Съвременните модели са издържани в тона на функционалността и дълготрайността, така че при решение да монтирате именно руло щори във вашите помещения, вие успешно решавате въпроса със засенчването на стаите и декорацията на прозорците за доста време напред.

Руло щорите са удачен избор и за обществени сгради. Те могат да бъдат не само удобни, но и да внесат свежест в тези помещения, а защо не и да се превърнат в този елемент от интериора, с който се отличава конкретното помещение.

Share this post